acasa contact

Timbru sec si folio – detalii pret si executie

Pretul pentru personalizarea atat cu timbru sec cat si cu folio variaza in funtie de numarul de materiale promotionale personalizate.
Tirajul se calculeaza la numarul de bucati de acelasi tip executate cu aceeasi matrita. Combinatiile de modele pentru aceeasi matrita se considera tiraje distincte.

Se fac discount-uri in functie de numarul de comenzi, in cazul in care cumparati produsele de la noi.
Executia in regim de urgenta (24 h) se taxeaza suplimentar doar in cazul in care masinile sunt ocupate, deviza noastra fiind calitate si rapiditate.
Agentiile de publicitate beneficiaza de discount in functie de comenzi.

La pretul personalizarii se adauga costul matritei, mimim 15 eur + tva. In functie de dimensiuni, acest cost poate varia.

Pentru lucrari ce necesita pregatirea suprafetei de personalizat (indreptare, umplere, suprafete pretentioase etc.) pretul se discuta in functie de complexitatea lucrarii. Pentru executarea in conditii optime a lucrarilor de folio si timbru sec pentru obiecte ce nu sunt comercializate de Tempera, solicitam suplimentarea tirajului cu cel putin o bucata pentru testarea materialelor.

Produsele trebuie livrate intr-o forma care sa permita personalizarea fara alte operatiuni suplimentare. Serviciile anexe precum dezambalarea individuala, degresarea si curatarea (daca este cazul), demontarea, etc. se taxeaza suplimentar cu 10% din valoarea lucrarii. Ambalarea individuala ulterioara a produselor personalizate in ambalajele furnizate de client se taxeaza cu 10% din valoarea lucrarii.

Pentru produsele comercializate de Tempera serviciile anexe nu se taxeaza!

Nu ezitati sa ne contactati in legatura cu orice nelamurire.